Egy társadalom polgárainak szüksége van egy privát szférára, ahol kiszakadnak a mindennapi rohanás, stressz förgetegéből. Ez a hely az otthon, amit megtestesít a családi ház. A családi ház legyen ergonomikus, család barát, kényelmes, élhető, funkcionalitásában feleljen meg a család igényeinek, elvárásainak.

Mi törekszünk arra, hogy maradéktalanul, e feltételeket és igényeket a család szolgálatába állítsuk. Tervezünk családi házakat hagyományos (tégla) és könnyűszerkezetes (fa, fa vázszerkezetű, acél vázszerkezetű) kialakításban, ha a megrendelő igénye passzív ház tervezése, természetesen azt is megtervezzük. Vállajuk engedélyezési és kiviteli tervek készítését, hatósági egyeztetéseket, és az engedélyeztetési eljárás lefolytatását.
A tervekhez biztosítjuk a teljes tartószerkezeti tervezést, talajmechanikai szakvélemény készítését és az ingatlan geodéziai felmérését.

 


engedélyezési tervek engedélyezési tervek generál general építészet építészet statika statika hőtechnika hőtechnika épület villamosság épület villamosság épület gépészet épület gépészet kiviteli tervezés talajmechanikai szakvélemény talajmechanikai szakvélemény geodéziai felmérés geodéziai felmérés